Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Breaking news: Lava har lurat oss!

Av Emelie - 29 december 2011 13:38

 

Håll med om att Lava ser väldigt dräktig ut på den här bilden!


Hahahah, nu tror vi inte att Lava är dräktig längre, vi har blivit helt lurade!   Jag ska berätta bakgrunden:


När Lava precis hade flyttat hit så avmaskade jag ju henne med en halv tablett Milbemax. (Det ska räcka för katter upp till 4 kilo.) Nu är det så att antingen så måste hon ha spottat ut pillret, eller så räckte det helt enkelt inte med en halv tablett, för de senaste dagarna började jag misstänka att hon fortfarande hade mask i magen. Jag gav henne därför en hel tablett igår, och idag har hon blivit mycket smalare, och de hårda klumparna i hennes mage har helt försvunnit!   Och jag som till och med tyckte att jag hade känt fosterrörelser, men det måste ha varit tarmrörelser jag kände i stället!!! Tänk vad lurad man kan bli! Men jag måste erkänna att det känns skönt, för nu är det bara de här fyra kattungarna och Lava själv som behöver hitta nya hem!  Senga's Blossom Bolo Bolos mattes syster är förresten intresserad av att tinga Leah plus en av hennes bröder! 


Lava och kattungarna har förresten blivit väldigt smitbenägna de senaste dagarna, så vi måste verkligen barrikadera köket nu.

 
ANNONS
 
Mira

Mira

29 december 2011 17:42

Gud vad skönt för henne, kattungarna och er. Kattungar är jättemysigt men kan ju bli lite väl intensivt om det skulle komma nya så fort. =) Ska bli kul att ses på tisdag!

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

29 december 2011 18:41

Du är jättevälkommen!

 
♥ Lena ♥

♥ Lena ♥

29 december 2011 18:23

Katter e väldigt smarta;D
♥Lena♥

http://miniphoenix.bloggplatsen.se

Emelie

29 december 2011 18:41

Hahaha, ja de vet hur de ska få fördelar helt klart!

 
Margita

Margita

30 december 2011 15:03

hihi...håller med föregående talare! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

30 december 2011 15:03

Hahaha!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se