Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 6 december 2011

Vilken resa!

Av Emelie - 6 december 2011 15:52

Sitter på stationen nu och ska snart ta bussen hem. Vilken fantastisk resa det har varit! Det kænns som att varje kursdag har motsvarat ett år av inre utveckling, så jag ær inte længre samma person som nær jag kom hit. Det har varit massor av upplevelser på det inre planet, en kænslomæssig och æven fysisk berg- och dalbana, men allt har haft det kærleksfulla syftet att jag ska komma ett steg vidare i min process.


Jag har børjat førstå att alla magproblem och førkylningar jag haft har varit symptom på en djup inre process, och dærfør behøver jag inte oroa mig, utan bara låta processen fløda vidare och ha sin gång. Jag ær otroligt tacksam før att jag har fått den hær chansen, och oavsett om jag kommer att jobba som konstellatør i framtiden eller inte, så ær det hær på den hær utbildningen jag ska vara. Jag ær redan instælld på att åka tillbaka till Oslo i januari før att vara med på Franz Rupperts workshop och i mars ska vi jobba med fødelsekonstellationer. I juni vill jag åka till Lofoten och førhoppningsvis vara med och jobba med samiska konstellationer. Jag har fått nya, fina vænner de hær dagarna. Ja, det har helt enkelt varit bættre æn jag kunnat drømma om, æven om vissa saker har varit svåra att gå igenom. Jag ønskar att ni kæra læsare hade fått vara med och uppleva allt tillsammans med mig. Varje dag har jag gått førbi en liten staty av ett lejon, som før mig har varit en symbol før styrka och trygghet. Nu ska det bli skønt att komma hem och træffa H, Lilla Lo, katterna och hamstrarna igen!!!   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se