Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 21 november 2011

En ljusglimt mitt i vintermörkret:

Av Emelie - 21 november 2011 18:23

"Hej Emelie,

Jag har goda nyheter ang Alvin.
Han har idag HCM-testats och han hade ett friskt litet hjärta så nu kan vi pusta ut!
Testar väl honom igen om fyra år eller nåt skulle jag tro.
Hoppas dom andra kissarna i kullen också får samma resultat som vi fick!
Här hemma lever vi som vanligt, sover, leker, äter, kelar och busar!
Nu för tiden får han tom sova i sängen på nätterna fast han föredrar att sova på den blågrå soffan och hålla koll på oss istället!
Allergin är som vanligt går lite upp och ner med årstiderna. Alltså oftast bra, i och med att han har fått vara i sovrummet så mycket det sista halvåret.
Annars har han i helgen vart ett litet busfrö.
Han har i princip aldrig hoppat upp på bänken i köket men igår gjorde han det och slickade glatt på kycklingen som låg där och tinade.
Dessutom hade han under natten stulit ett kex från vardagsrumsbordet vilket jag heller aldrig vart med om.
Han brukar aldrig stjäla något, han är ju alltid så duktig annars.
Han har dessutom bara blivit keligare och keligare och kryper gärna upp i armvecket i soffan!
Massa lyckliga hälsningar från
Alvin & gänget!
Ps vet inte om jag skickat bilden!"
 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se