Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 20 november 2011

Stora beslut, och små

Av Emelie - 20 november 2011 13:35

I februari är det utställning i Mölndal som vanligt, men jag har bestämt mig för att inte vara med den här gången. Gick ju på två utställningar under 2011, så det får räcka för ett tag. Lite synd är det dock, för jag köpte ett så fint nytt utställningsskynke på Janitas design i ett svagt ögonblick.  

 


Nästa stora händelse i Miss Emmi's kattuppfödning är förstås att Chanel ska paras med snyggingen Aram (Sesam). Jag håller alla fingrar och tår för att det ska bli en fin kull med friska kattungar! Det finns redan en kattungeintressent som väntar på kullen, och jag tror att hon helst önskar sig en stor brunmönstrad hane. Vi hoppas på det!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

20 november 2011 15:36

Vilket otroligt snyggt burskynke!!
Mira ställer ut sin Casanova (Bolo Bolo) i Mölndal. Jag kommer att vara med där, dock utan katt.
Det ät så spännande med Chanel och Aram. När planerar du att Chanel ska löpa? hehe....;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

20 november 2011 17:50

Enligt mina erfarenheter brukar katter börja löpa i februari, men eftersom Chanel är så ung så vet jag ju inte när det blir.

 
Ingen bild

kristina

20 november 2011 21:27

Vilket jättefint burskynke och kudde! :)

Emelie

21 november 2011 18:32

Ja, jag kunde inte mostå...

 
Ingen bild

Sibben Dylan och Katarina

21 november 2011 21:40

Men!!! Det är ju våran utställning!!! Hur ska det gå utan dig? Du skulle se de båda "hårbollarna" jag har här hemma. Ny mer använder jag saxen på Dylan... Han blir galen när jag försöker att kamma tovorna... Här är det vadmal...

Emelie

22 november 2011 00:02

Jag får komma och hälsa på er i stället! Och heja. :)

Å, vad jobbigt med alla tovorna. Jag önskar det fanns en patentlösning...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se