Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 november 2011

HCM-testkopia inskickad.

Av Emelie - 19 november 2011 12:53

Tänk vad man ska behöva vara om sig och kring sig. Nu har jag skickat in en kopia på Jaspers HCM-test, för att Blå Stjärnan inte skickade in den till Pawpeds när det först gjordes. Hoppas det funkar den här gången. Hans resultat var i alla fall normalt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

kristina

19 november 2011 15:07

Jag visste först inte om Sesams hade skickats in, för i receptionen på Blå Stjärnan sa dom att dom inte skickar in något, utan det skulle jag göra själv. Men när jag senare kollade i Pawpeds så var den inskickad! De som står i receptionen på Blå Stjärnan verkar inte ha någon större koll på detta!!

Emelie

19 november 2011 16:50

Jag blev väldigt obehagligt bemött en gång av en receptionist på Blå Stjärnan. Det glömmer jag aldrig. Fast det är bra att de har jouröppet och specielistkompetens.

 
Margita

Margita

19 november 2011 15:41

Det måste vara något fel med rutinerna på Blå Stjärnan. Agnes resultat finns fortfarande inte i Pawpeds och när Alice gjorde sitt andra test fick jag ringa och påminna och då funkade det. ;)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

19 november 2011 16:50

Jag tror att arbetsmiljön inte är den bästa heller....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se