Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 18 november 2011

Jag gillar: Skyr!

Av Emelie - 18 november 2011 18:46

Jag har länge önskat mig nyttig mat som också är god. Mat som man slipper laga till, som man bara kan ta fram och äta. Ungefär som torrfoder för katter, fast för människor i stället. Och till min stora glädje upptäckte jag idag Skyr! Skyr är lika god som smaksatt yoghurt, men mycket nyttigare, eftersom den innehåller mycket mer protein och nästan inget fett. Hur blir det bättre än så?   Att sedan islänningarna har ätit Skyr i 1000 år gör ju inte saken sämre! Köp i din butik idag! Och har de inte fått in den så kräv att de tar in den nu! (Jag lovar: jag får inget för att skriva det här, jag är bara ett nyblivet Skyr-fan!)   Skyr passar för alla som tränar, vill gå ner i vikt, eller som är laktovegetarianer. Passar dock inte till människor som inte tål mjölk, fast det innehåller mindre laktos än vanlig mjölk. Vårt kyskåp kommer från och med nu att ha en hylla med massor av Skyr-yoghurtar! Fyra goda smaker finns det: vanilj, blåbär, jordgubb och hallon-granatäpple.

 

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

18 november 2011 23:42

Spännande, den ska jag testa :-)!

http://www.laghamras.se

Emelie

19 november 2011 12:53

Ja, det tycker jag du ska göra! :)

 
Ingen bild

kristina

19 november 2011 15:04

Dom där måste jag testa! Det vore guld om barnen gillar dom.

Emelie

19 november 2011 16:51

Ja, Lilla Lo tyckte om dem i alla fall.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se