Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Apropå min idé om kombinerat katthem/kattshop:

Av Emelie - 13 oktober 2011 10:29

 

Idag kom jag på den briljanta idén att katthemmet som jag drömmer om att starta ska kombineras med en rehabilitering för sjukskrivna, i stil med de rehabiliteringsträdgårdar som redan finns och som Margita har skrivit om på sin blogg. I stället för att jobba med växter så skulle dessa sjukskrivna personer få jobba med katterna och med att ta hand om affären, utifrån sin egen lust och förmåga och med stöd av flera andra anställda resurspersoner. Folk som kom in för att kolla på kattprylarna i butiken skulle också få träffa katterna. Några av katterna kan få gå omkring i butiken. Det blir lite som ett kattcafé á la Japan, men eftersom vi inte kommer att sälja mat, så kan inte myndigheterna klaga.   Jag gillar idén mer och mer ju mer jag funderar på den! Bilden kommer från Katthemmet Kompis.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 oktober 2011 17:58

Låter som en toppenidé!!!! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

13 oktober 2011 22:10

Ja, det blir väl Sveriges första i så fall.

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

13 oktober 2011 20:00

Det var en bra idé Emelie!
Kanske något du startar upp framöver!

http://www.laghamras.se

Emelie

13 oktober 2011 22:06

Ja, vem vet vart livet tar mig härnäst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se