Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 28 september 2011

Fungerande metod mot barnlöshet!

Av Emelie - 28 september 2011 13:43

 

Visste ni att familjekonstellationer kan hjälpa personer som är ofrivilligt barnlösa? Solveig Reinhold berättade för mig om flera par som fått barn efter en familjekonstellation. Ganska coolt, eller hur?   


Det verkar som att familjekonstellationer kan hjälpa mot så många olika svårigheter. Själv har jag blivit tryggare som förälder och fått bättre intuition och självkänsla. Jag vill därför varmt rekommendera konstellationer, eftersom jag själv har så positiva erfarenheter.


Vill du testa? Den 8 oktober kommer vi till Stockholm och har konstellationer och för er som bor i västsverige finns följande möjligheter:


  • 13 oktober: Föredrag i Göteborg om hur man kan använda konstellationer i arbetslivet. Endast 100 kronor i inträde och man får då även uppleva en konstellation i verkligheten. Organisationskonstellationer är en ganska ny och okänd metod i Sverige, men folk börjar få upp ögonen för den eftersom den ger såna goda resultat, inte minst ekonomiska. Företaget Newbody blev årets tillväxtföretag år 2009 efter att ha gjort en konstellation.

  • 15 oktober: Heldagsworkshop i Göteborg. Endast representantplatser finns kvar.

  • 8 november: Heldagsworkshop i Kungälv.

  • 16 och 23 november: Kvällsworkshop i Kungälv.

  • 10 december: Heldagsworkshop i Kungälv.

Solveig Reinholds hemsida finns här. Det går jättebra att ringa henne om man har några frågor. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se