Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2011

Nu ska jag testa att "halvbarfa"!

Av Emelie - 14 september 2011 20:24

Nu ska jag testa att "halvbarfa"! Jag blev inspirerad av mitt förra inlägg och började läsa en massa om BARF på nätet. Sedan gick jag till ICA och köpte kycklingvingar, för jag ville testa BARF för första gången! Resultatet? Jo, alla tre katterna tuggade på vingen, men det märktes att de var ovana vid det. Cornelia var nog den som var mest sugen på rått kycklingkött, hon tuggade till och med på benet, men det blev mycket mat kvar efter deras måltid, de är inte vana vid att slita sönder köttet. Jag kände mig själv väldigt ovan också, vegatarian som jag är. Får väl skaffa en sekatör att klippa köttet med, det har jag läst om på nätet.


Så nu ska jag testa att ge mina katter lite rått kött, rå lever eller rått hjärta varje dag. Dessutom ska jag prova att hälla på lite malda äggskal, som jag fått tips om på ett BARF-forum på nätet. Barfare är ofta emot torrfoder, för att det ger katten för lite vätska, så jag ska äve ge mina katter våtfoder dagligen. Men sluta med torrfoder helt kommer jag inte att göra, inte än i alla fall.  

 
ANNONS
 
Margita

Margita

14 september 2011 21:27

Ja, det där med mat till katter är ju en hel vetenskap! Ska bli spännande att följa ditt experiment.

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

14 september 2011 23:14

Ja, jag har funderat väldigt mycket på det, men nu känner jag att jag ville prova BARF för att se hur det var.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Söndag 22 okt 13:37

Jag har ju gått omkring och längtat efter nya katter ett tag, troligen efter att jag la ner min kattuppfödning. Idag tog jag kontakt med Djurskyddet Norra Halland och erbjöd mig att vara jourhem åt en hemlös kattunge. Jag fick svar att ungen nu bor i...

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se