Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 4 juli 2011

Kattavel är så kul!

Av Emelie - 4 juli 2011 12:49

Den där välkända känslan av att längta efter en ny kattunge har kommit över mig igen. Men den är inte logisk, för vi vill ju inte ha fler katter hemma. Då får jag i så fall skaffa en fodervärd, som kan tänka sig att stå ut med det extra besvär och arbete som det innebär att vara fodervärd....men jag vet inte riktigt ännu....ibland känner jag att jag inte vill ha ansvar för så många katter också...att jag vill fokusera på andra saker...som att skaffa ett jobb, till exempel...


Det är bara det att det är så roligt med avel!!!!  

  Bilden visar underbara D-kullen. 
ANNONS
 
Ingen bild

Sibben Dylan och Katarina

4 juli 2011 15:33

Finaste kullen :)) och jag är helt opartisk ;) Känner igen mina Poozar!!!

Emelie

5 juli 2011 11:33

Ja, D-kullen var väldigt väldigt fina!!!

 
Margita

Margita

4 juli 2011 19:43

Jag tycker också att det är jätteroligt!!! Vill ha ett stort hus på landet, en STOR kattgård, inte alltför många katter, men fler än idag! :D

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

5 juli 2011 11:33

Det hade varit mysigt, helt klart!

 
Mira

Mira

5 juli 2011 16:37

Jag håller med Margita, stenhus ska det vara också;)

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

5 juli 2011 17:48

Hahahha, ja, drömma kan man alltid!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se