Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 23 juni 2011

Cornelia löper nu

Av Emelie - 23 juni 2011 18:21

Idag var jag och Lilla Lo hemma hos Margita och vi konstaterade att det är två honor och en hane! Hanen och en av honorna har vita tassar. Alla ser pigga och friska ut och mamma Alice verkar också må bra. Ljuvliga!


Som ni säkert förstår så har jag blivit sugen på egna kattungar nu. Cornelia löper nu, men vi kan inte para henne, för HCM-testet är inte gjort ännu. Men det borde inte dröja alltför lång tid till nästa gång hon löper och HCM-testet är nästa vecka!

 

 
ANNONS
 
Mira

Mira

23 juni 2011 18:47

Vad kul! Jag bor i Lysekil och är allergisk men har testat mig noga nu och ska köpa en av kattungarna från Alice kull hos Margita. Så jag följer allt om dom med spänning :D Jag tycker det är mega kul att Elton är pappa till kullen!!!

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

24 juni 2011 09:19

Vad spännande! :) Är du intresserad av avel och utställning också? Du får gärna ringa mig i så fall!

 
Mira

Mira

24 juni 2011 10:23

I början var jag inte det, men nu är jag mycket intresserad av det men jag vet näst intill ingenting om avel eller utställning. Den ända erfarenhet jag har av utställning är en hundutställning som vi var på med vår hund för 13 år sen och då var jag typ 10 eller 11 så jag vet inte mycket men är intresserad!!!! =)

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

24 juni 2011 13:02

Okej. Ring mig gärna på 0760-152704!

 
Mira

Mira

24 juni 2011 16:09

Okej! Är det någon dag och tid som är bättre och ringa?
Mig kan du också nå på 0702-008024!!!
:)

http://mirabellasawyer.bloggplatsen.se

Emelie

24 juni 2011 19:50

Det går bra i stort sett när som helst, annars säger jag till! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se