Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 23 maj 2011

Hälsning från Muffin!

Av Emelie - 23 maj 2011 12:54

           
Hej Emelie!
Jag ville bara tala om att jag är så tok-kär i "lilla" Muffin:-)
Hon är en sådan underbar liten individ, som en liten hund nästan.
Jag klippte hennes klor härom dagen och hon var så duktig, blir inte rädd för mig utan kommer glatt fram för att bli klappad efteråt.
Idag hade vi barnkalas, och givetvis skuttar Muffin omkring och hälsar på alla och låter sig bli klappad. Hon gillar när det händer något:-)
Skickar med några bilder från hennes kvällspromenad i fredags.
Dagtid kan hon gå ut och sola sig i sin lilla hage på gårdsplanen när hon vill, men på kvällen brukar hon få ta sig en promenad lös.
Då skuttar hon omkring och stryker hakan på varenda pinne hon hittar:-) Kan tala om att det finns m å n g a  pinnar i hästarnas hage, men varenda en är hennes!
Snart i alla fall...
 
Hoppas allt är bra med dig,
Kram, Maria och Muffin
 

 
ANNONS
 
kristina

kristina

24 maj 2011 21:51

Vilken charmig kanin! :-)

http://kristinaj.bloggplatsen.se

Emelie

27 maj 2011 20:20

Ja, verkligen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se