Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Dalslands folkhögkola: Vilket skämt!

Av Emelie - 14 mars 2011 10:16

Dalslands folkhögskola har nu börjat annonsera efter nya lärare (eftersom så många lärare har slutat, vad nu det kan bero på.....) Så här står det i annonsen:


"Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en mycket engagerad person som har en god samarbetsförmåga och en vilja att aktivt delta i det utvecklingsarbete som skolan är inne i."

 

Jag säger bara: Hahahahahahahahahahaha!      

 


 
ANNONS
 
Margita

Margita

14 mars 2011 10:37

Jag skrattar med!!!!
Vad är det med dem?? Kan de sova om nätterna? Herre min je vad arg jag blir!!

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

14 mars 2011 11:18

Ja, de har väl sina standardformuleringar...

 
kristina

kristina

14 mars 2011 16:45

Kan man annat än skratta!?

http://kristinaj.bloggplatsen.se

Emelie

14 mars 2011 19:37

Det hade varit sannare om de hade skrivit: "Vi söker en person som kan hålla tyst om missförhållandena på skolan." ;-)

 
Mikael Lindmark

Mikael Lindmark

15 mars 2011 01:15

Texten får mig att tänka på floskergeneratorn!

http://www.avigsidan.com/avigsidan/pict/flosk18f.s

Emelie

15 mars 2011 11:55

Ja, det stämmer nog!

 
Ingen bild

David

13 februari 2012 00:55

Hej! vad är det för missförhållanden?
Hur är skolan? Nackdelar? fördelar?

Emelie

13 februari 2012 11:00

Jag skulle inte rekommendera någon att studera på eller arbeta på Dalslands folkhögskola. Det har kanske blivit bättre sedan jag var där, men det jag såg var konflikter, inkompetenta och rädda människor och elever som hade svårt att fokusera på sina studier.

 
Ingen bild

Frida

25 februari 2014 12:08

Hej!
Håller helt klart med dig om att Dalslands Folkhögskola är ett j*vla skämt.
Jag gick livslinjen och hade stora förväntningar på både skola och kurs, men blev riktigt besviken. Både pga lärare, husmor, kök och rektor.
De tog inte mina behov på allvar och det tog inte det stora missbruket på allvar heller. Dessutom är det väldigt speciellt och konstigt att många av eleverna på skolan har gått där i 4-5 års tid!
När gick du på skolan och vad läste du ?

Emelie

26 februari 2014 13:19

Hej Frida! Jag jobbade som lärare där för några år sedan. Är glad att jag inte är kvar, men är förvånad över att ingen bryr sig om hur dåligt det fungerar där. Tror att många, både personal och deltagare, far illa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se