Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Så himla ledsen.

Av Emelie - 28 februari 2011 20:48

Jag känner mig bara så himla ledsen. Hittade en planerad kull som jag var intresserad av, men uppfödaren vill inte sälja någon katt till mig för att det har varit så många andra intresserade uppfödare. Sedan gav jag H tre tröjor på födelsedagen, men han gillade dem inte. Ville inte ha tröjor med tryck på jobbet. Jag vet att man inte ska ta det personligt, men jag blir ledsen, jätteledsen.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingela Granath

28 februari 2011 21:27

Du klarar massor! Och har alltid gjort det. Men det är lätt att glömma bort vad man kan och är bra på om man får för många motgångar på en gång. Himla bra hemsida har du gjort iallafall. Och uppenbarligen är du en skicklig och uppskattad uppfödare. Å har en härlig dotter och en man som har sån respekt och förtroende för dig att han vågar säga att han inte tyckte om något av det du köpt ;) Å jag vet att du tidigare blev arbetsledare på ett jobb så uppenbarligen har du både visat kompetens och ledarförmåga på tidigare arbetsplatser; att det inte funkar på ett ställe kan det ju finnas fler orsaker till än att man är misslyckad, jag menar vissa organisationer och arbetsplatser kan kräva så himla mycket självstympning att fungera i så det ibland är ett sundhetstecken att man inte fungerar ( jag säger bara Lex Sarah tex). Fast när man väl ser i svart blir världen svartvit( halvfullt / halvtomt etc. Fast något jag har lärt mig är att när man själv kommer ur fas och stannar fortsätter världen att snurra, och till slut hamnar man rätt igen av bara farten.
kram ingela

Emelie

28 februari 2011 23:32

Tack snälla, gulliga Ingela! :-)

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

28 februari 2011 21:36

Du goa tjej!

I helgen var jag på detta!

http://www.retreat.nu/

Superroligt, andligt, vänligt och skitbilligt :-)! Kan varmt rekommendera superkursen!

KRAMAR

http://www.laghamras.se

Emelie

1 mars 2011 00:09

Tack för tipset! :-)

 
Margita

Margita

1 mars 2011 09:04

Jag ville säga samma som Ingela men hon har uttryckt det så bra så jag säger bara att jag håller med!
STOR KRAM, Du är bra!!! Tycker om dig och ser fram mot att flytta till kusten så vi kan ses oftare! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Emelie

1 mars 2011 10:51

Tack!

 
kristina

kristina

1 mars 2011 15:37

Vissa dagar kan vara extra motiga! Speciellt om man är sjuk. Om du varit helt frisk hade du nog bara viftat bort detta. Du är som sagt en kunnig uppfödare och kommer hitta rätt kattunge för dig. Och H är en bra kille som är ärlig. Hoppas idag blir en bättre dag! :) För mig går det väldigt upp och ner för tillfället kan jag säga. /KRAM

http://kristinaj.bloggplatsen.se

Emelie

1 mars 2011 21:08

Ja, det är bra att han är ärlig. Det är jag ju själv också. Han hade på sig en ny tröja på jobbet idag, mest för att jag blev så ledsen igår, tror jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se