Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

Eckhart, min Eckhart!

Av Emelie - 15 februari 2011 18:01

Nu är jag sån där igen att jag inte vet vad jag vill. Jag vet inte om jag vill jobba eller inte och inte heller med vad. Jag har inga speciella mål i livet, annat än möjligtvis andliga. Har funderat på om jag kanske är en sån där "frequency holder" som Eckhart Tolle ibland pratar om: en person som inte gör så mycket i den yttre världen, utan mest bara är, vilket enligt Tolle är det viktigaste av allt. Såna människor fungerar som en motvikt till alla handlingsinriktade människor på jorden. Jag önskar att jag var lika fridfull som Eckhart Tolle!  


Ibland får jag för mig att jag vill något, och så börjar jag jobba mot det, men så slutar det ändå med att jag upptäcker att det inte var rätt. Det enda jag känt lite lust till sedan jag slutade jobbet är att vara med familjen, bli stödhem åt en katt och syssla med access consciousness. (Och det är väl kanske inte så lite egentligen....)


Jag gillar också att träffa "andligt intresserade människor", det gör jag. Men annars har jag egentligen inte lust med så mycket. Problemet är kanske bara att jag tycker att jag borde ha lust med mer!  

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

16 februari 2011 06:37

Jag tycker att det verkar som du vill mycket! Kan det vara så att det kan räcka med det du vill hem just nu, vara med familjen, stödhem åt en liten kisse (har försökt kolla vem :-)), access consciousness och umgås med andligt intresserade människor. är det så att det är fullt tillräckligt just nu?

Kram

http://www.laghamras.se

Emelie

16 februari 2011 09:26

Ja, antagligen är det fullt tillräckligt! Bara det att det tar ett tag att vänja sig vid det nya livet. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se