Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Elton fotad idag!

Av Emelie - 9 november 2010 18:19

Så här fin ser min blivande avelshane Elton ut nu. Det är svårt att fatta att han bara är en kattunge, för han ser så stor ut. Har lagt in en avelshaneannons på SäSKs hemsida för att honkattsägare i god tid ska kunna planera en kommande kull. (Han kommer ju inte att vara tillgänglig för avel förrän i april nästa år, men tiden går så fort och jag vet inte hur länge jag orkar hålla honom fertil, det beror på hur han kommer att bete sig.)


Hans framtida kattungar kan bli tabbymönstrade, blåa, cremefärgade (beroende på honans anlag) och de kan även få vita tassar.

            

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

11 november 2010 09:08

Så stilig :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Frida

Frida

23 november 2010 20:34

Wow, det där är nog den finaste katt jag sett! Verkligen stilig!
Vi är en Uddevallafamilj som i maj blir Kungälvsbor och husägare. Då är planen att köpa oss en katt igen. Har tidigare haft Maine coon, men har nu snöat i oss på den sibiriska katten. Och när man ser dessa bilderna är det svårt att kunna tänka sig någon annan ras =)

http://niefrida.se

Emelie

24 november 2010 09:56

Hej Frida!

Vad kul att du har hittat den sibiriska rasen! Det är lätt att bli kär i dessa små underbara varelser!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se