Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Frågesport om katter!

Av Emelie - 22 oktober 2010 20:14

Varje vecka har vi en obligatorisk tipspromenad för kursdeltagarna på folkhögskolan där jag jobbar, och sedan är det även infofika några dagar senare då svaren på frågorna gås igenom. Vinnaren vinner en bok. Nu har jag gjort en tipspromenad med 12 kattfrågor! Det var himla skojigt att göra, och jag ser fram emot att gå igenom svaren med deltagarna! Tänkte ta tillfället i akt att öka allmänhetens kunskaper om katter och katthållning (pedagog som jag är).  Ni kan se en av frågorna i min nya omröstning. Var med och rösta, vettja! Utslagsfrågan är hur många godkända kattraser det finns inom SVERAK (Sveriges kattklubbars riksförbund). Vad tror ni? (Inte tjuvkika på SVERAKs hemsida!)   Skriv svaret som en kommentar!  

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

22 oktober 2010 20:33

Jag kunde komma på 20.. Så jag gissar på... 40?

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Emelie

23 oktober 2010 10:04

Det var en bra gissning! :-)

 
tant B

tant B

23 oktober 2010 08:26

Läste för några dagar sedan hur många godkända raser det fanns men minnet är kort hos tanten så det är inte ens lönt att gissa.

Ha en skön helg,

Ella och tanten

http://tanten-och-ella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se