Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

Jobb jobb jobb

Av Emelie - 14 september 2010 08:08

Det blir mycket jobb när man är ny lärare på en skola. I går jobbade jag nästan hela kvällen. Men när jag är här i Färgelanda så kan jag koncentrera mig helt på jobbet, och det är ju bra. (Fast ibland fokuserar jag så mycket på jobbet att jag glömmer köpa hem mat och toapapper...) 


Den här veckan har jag bilen, vilket är praktiskt en sån här dag när det regnar småspik. Hösten har verkligen kommit på allvar nu. På min önskelista om jag får stanna efter provanställningen står en extra bil, så att jag och H kan ha varsin. Just nu känns det som att jag kommer att få stanna på jobbet, men man vet aldrig...det räcker med att man är för uppriktig någon gång när chefen hör det, så åker man kanske ut på en gång.   


I så fall kan jag ju börja satsa helhjärtat på min kattuppfödning igen, eller så söker jag andra jobb, vi får se. Oavsett vad, så får man lära sig att leva med den osäkerheten i dagens föränderliga värld. Vad som än händer så går livet vidare på något sätt, i någon form. Lika bra att göra det bästa av nuet och lära sig att acceptera det som är. Jag menar, det som är går inte att ta bort, så det är lika bra att bli vän med det.

 
ANNONS
 
tant B

tant B

16 september 2010 07:34

Hoppas du kommer att trivas och kan ha en bil nästa termin. Skulle det inte funka så har du ju plan B, katteriet är mer än heltidsjobb. :-)

http://tanten-och-ella.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Söndag 22 okt 13:37

Jag har ju gått omkring och längtat efter nya katter ett tag, troligen efter att jag la ner min kattuppfödning. Idag tog jag kontakt med Djurskyddet Norra Halland och erbjöd mig att vara jourhem åt en hemlös kattunge. Jag fick svar att ungen nu bor i...

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
   
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se