Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Mycket nu!

Av Emelie - 13 augusti 2010 08:47

Idag känns det hoppfullt. Jag tror att det här kommer att gå vägen! Har eventuellt hittat en lägenhet i själva Färgelanda och har börjat göra terminsplaneringar för alla mina tre engelskakurser. Personlig utveckling-kursen får väl växa fram efter hand, tänker jag. Det har funkat ganska bra med att Lo är längre tid på fritids, men vissa dagar har hon varit ganska anti, säger H. H har ju också fått ta mer ansvar för henne nu, men tack och lov så ses vi ju i kväll! Kanske är det bra att de får längta lite efter mig ibland?


Amandas förlossning är nu nära och vi tror att det blir en stor kull, då hon har gått upp mycket i vikt. När som helst kan fodervärden nu ringa och säga att det har kommit igång.....Jag kommer självklart att åka till Göteborg fortast möjligt när det börjar hända.  

 
ANNONS
 
Margita

Margita

13 augusti 2010 10:30

Åh, Emelie! Jag är så glad för din skull! Att du trivs! *kram*
Det är bra att de får längta lite! ;)
Hoppsan! Hur mycket har Amanda gått upp? Hjälp, vad spännande! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Av Emelie - Torsdag 3 aug 18:28


Idag har jag varit hemma hos en annan uppfödare och hjälpt till att färgbestämma och könsbestämma fyra ljuvliga kissebäbisar. Det blev: Två blåspotted-vita honor En svart-vit hona En brunspotted-vit hane Är du intresserad av en kattunge, kont...

Av Emelie - Måndag 10 juli 14:44


Idag är vi med Otis hos veterinären för att vaccinera och chipmärka. Vi är fem människor, två katter och en ledarhund inne i undersökningsrummet, haha! ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Otis fodervärd funderar på att köpa Otis, och hon ska fundera på saken fram till augusti. Tror du att Otis bor kvar hos fodervärden tillsammans med sin mamma Lova Lotus och hunden Chester eller tror du att han flyttar?
 Bor kvar
 Flyttar

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

163 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se