Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2010

Det händer saker i Färgelanda!

Av Emelie - 10 augusti 2010 11:10

Idag har jag fått nyckel och idag fungerar Internet! Igår hade jag det lugnt och skönt i min nya lägenhet i Ödeborg, och sedan tog jag cykeln till jobbet på morgonen. Passerade en vacker sjö med svanar och en massa härlig grönska. Jag har med mig regnkläder varje dag, vilket kom väl till pass igår, då det plötsligt började spöregna.


Vi är bara 7 lärare på skolan! Jag trodde det skulle vara fler, men jag gillar verkligen det här lilla formatet. Jag är så glad att allt har fungerat bra hittills. Än så länge har jag ingen katt med mig till Färgelanda, men nästa vecka har jag tänkt ta med mig Lucida. Hon är såpass trygg, så jag tror det kommer att gå jättebra.


Igår såg H att Cornelia hade somnat med en kattunge i famnen i klösträdet! Det har vi aldrig sett förut.  Lucida och Lisen gillar inte att gosa med H och Lilla Lo, än så länge, men Cornelia är desto gosigare, tydligen.  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena A

10 augusti 2010 11:44

Så härligt det låter! Du verkar verkligen trivas redan! Så roligt och spännande för dig! Har du börjat undervisa än, eller när börjar du med det?
Kramkram!!

 
Margita

Margita

10 augusti 2010 11:50

Så skönt det låter med din cykelväg! Det blir motion i vardagen.:) Vad ska du undervisa i? Eleverna har väl inte kommit än?
Låter gott att du tar med dig Lucida. Vad gulligt med Cornelia och kattungen! :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Guro

Guro

10 augusti 2010 12:45

Gratulerer med ny jobb, men hvor mye må du bo borte fra familien?

http://www.sjakkmatts.com

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

10 augusti 2010 14:39

Låter som en härlig skola! Är så glad för din skull!

http://laghamrapionen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Ingela Skarin

10 augusti 2010 19:46

Trevligt med dina rapporter från Färgelanda. Gläds med dig att du trivs. Va roligt att du kan få med dig en katt utfrån ditt stora engagemang och intresse och kunskap om katter. Det är väl ett känslomässigt engagemang som är betydelsefullt. Ännu viktigare när inte hela familjen personligenär med dig i vardagen. Många hälsningar

 
Ingen bild

tant B

11 augusti 2010 09:40

Hej Emelie!

Roligt att du trivs och kommer ut på nätet.

Mysigt med Cornelia och kattungen. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se