Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

Snart kattungar igen!

Av Emelie - 31 juli 2010 19:53

  


Jag kan inte fatta att jag snart ska få kattungar igen! Amandas kull väntas kring den 15 augusti, och det är ju bara två veckor kvar. Nu är det dags att fylla i en massa blanketter inför E-kullens flytt, och så har jag förberett det som ska vara med till Amandas förlossning. Fodervärden kommer att ringa mig så snart något börjar hända. Det är ju första gången som en fodervärdshona får en kull, så jag kommer inte att få lika nära relation till den kullen. Samtidigt tror jag att det är bra för Lucida och Cornelia att de får vila från kattungar ett tag.


Det känns jättekonstigt att jag kanske ska börja jobba i höst. Börjar jag jobba så får jag dra ner på min uppfödning, men börjar jag inte jobba, så kommer jag att satsa som förut. Svårt med ovissheten. För att öka chansen att komma in på arbetsmarknaden igen så har jag sökt jobb i hela landet, men det kommer även att innebära stora förändringar för familjen om jag får jobb, förstås.

 
ANNONS
 
Sara

Sara

1 augusti 2010 05:29

Men det var väldigt vad du har kattungar hela tiden... Det är ju så svårt, för såfort man ser bilderna så vill man ju ha en av dom... Men samtidigt kan man ju inte låa bli att kolla... Hoppas allt går bra både med kattungar och jobb!

http://eburnea.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se