Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Allt blir inte som man tänkt sig...

Av Emelie - 18 juli 2010 16:24

Jag har precis kommit tillbaka från en snabbvisit ute på landet. Vi försökte ta med alla katter ut till en sommarstuga och hoppades att det skulle gå bra trots att Hs syster har hund. Det gick inte alls bra. De vuxna katterna blev så stressade att de  började bråka med varandra på allvar, och jag var orolig att det tillståndet skulle permanentas, så jag tog det säkra för det osäkra och åkte in till stan igen.


Jag tror att Lisen, som kände oro för sina ungar, tog ut sina känslor på stackars Cornelia och Lucida. Men nu sedan vi är tillbaka har de tack och lov lugnat ner sig. Nästa år tror jag att vår familj får se till att hyra en egen stuga där man får ha med sig husdjur.   


Nåja, jag fick ungefär ett dygn ute i den vackra skärgården, och så kan vi åka tillbaka någon helg senare, när de andra inte är kvar.  


Guros kattungar ser jättefina och lovande ut, ska bli spännande att följa dem! Jag är så stolt över Alvina (som kommer från min första egenuppfödda kull)!

 
ANNONS
 
Guro

Guro

18 juli 2010 16:49

Kunne ønske jeg hadde hytte selv, eller at jeg kjente noen som hadde...

Jeg har funnet forvert til en jente i Podrugas kull, håper jeg finner en forvert til Alvinas kull også :D

http://www.sjakkmatts.com

 
Emelie

Emelie

18 juli 2010 17:06

Kanske fodervärden till Podrugas kattunge vill ha två katter? ;-)

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se