Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 15 juli 2010

Livet från den ljusare sidan

Av Emelie - 15 juli 2010 22:35

I några dagar har jag gått omkring här hemma och känt mig lite ensam och eländig. Lilla Lo och H har varit på landet och jag har suttit i en kokhet lägenhet i stan. Jag har haft ångest för vad jag ska bli när jag blir stor, så jag började söka en massa lärarjobb i hela landet.  Men så kom H och Lilla Lo tillbaka, och vi hade kattbesökare här (Elmos, Emilios och Ellas familjer, Jaspers matte med kompis och en familj som skulle provsniffa), och då kändes allt så mycket bättre helt plötsligt. När jag hade gått och längtat efter min familj så uppskattade jag dem så mycket mer, och när jag hade känt mig ensam så gillade jag verkligen att få lite sällskap. Det är märkligt hur annorlunda världen kan te sig med vänner runt omkring sig.  


Kattungarna var fulla av bus, och de charmade förstås besökarna med besked. Alla kattungarna är ju tingade nu utom Esther, och jag hyser inga tvivel om att även hon kommer att hitta hem snart.


Lisen kommer nuförtiden med leksaker i munnen medan hon "ropar" på sina ungar: "Kom och ät!" Fast ungarna är inte så intresserade av Lisens byte, de har fullt upp med att upptäcka sina egna "bytesdjur".


 
ANNONS
 
Ingen bild

tant B

15 juli 2010 23:58

Tack för en underbar eftermiddag. Misstänker att både människor, småkatterna och de stora katterna är helt slut efter så långt besök. :)
Bilderna jag tog blev så där, skall nog läsa på instruktion om kameran mer. ;)

 
Margita

Margita

16 juli 2010 13:36

Människan är en flockvarelse. Även om det kan vara skönt att vara ensam ibland, så vill hon ändå ha människor omkring sig. :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se