Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 juli 2010

TV-program jag gillar

Av Emelie - 12 juli 2010 20:15

Alla TV-program som jag gillar har samma dramaturgi: Någon har ett problem. En expert kallas in. Experten hjälper till att lösa problemet på ett respektfullt sätt. Problemet är löst och alla är glada och tacksamma!


Dessa TV-program gillar jag:

  • Mannen som talar med hundar
  • Roomservice
  • Biggest loser
  • Spårlöst
  • Celebrity Rehab with Dr Drew
  • Grand Designs
  • Lyxfällan
  • 112 - på liv och död
  • Fab five (jag saknar verkligen Fab Five!)

Fast egentligen så är det ju samma program jag tittar på hela tiden fast i en oändligt massa olika variationer!

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

13 juli 2010 10:32

Dr Drew är min hjälte!! Har du lyssnat på hans radioprogram någon gång, Loveline heter det. Laddar alltid ner senaste avsnittet och lyssnar på i mp3spelaren medan jag diskar.

http://www.facebook.com/profile.php?id=637397160

 
Angelica

Angelica

17 juli 2010 13:00

ÅH!! Fab-5 pratade jag och kompisen om för ett par dagar sedan bara! Det var verkligen ett toppen program! Du är vad du äter och Lyxfä
llan skulle jag lägga till så skulle min lista se ungefär likadan ut =)
Kram

http://missangi.blogspot.com

 
Emelie

Emelie

17 juli 2010 21:32

Ja just det, Lyxfällan brukar jag också titta på. Skriver till det.

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se