Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Nya besökstider!

Av Emelie - 8 juli 2010 18:12

Idag har vi haft besöksdag här hemma och kattungarna har fått upptäcka vardagsrummet för första gången samt börjat förstå hur man leker med en vippa. Det var både spännande och lite farligt på samma gång.  


Besökstider för kommande veckor:

Torsdag den 15:e juli klockan 16-19.

Fredag den 23:e juli klockan 16-18.


Bilder från förra öppet hus-dagen fotade av Elmos husse och matte. Först har vi Elmo:

  

Sedan kommer Emilio och Elton:

   

Esther sover också sött:

  

Jag är nästan säker på att detta också är Esther:

  

Ett par katter sover sött, Ella visar magen:

  

Den här "blombilden" är min favorit (Elton och Emilio plus troligen Elmo):

  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Jennifer

8 juli 2010 18:41

Hej Emelie :)
Glömde fråga förut, men när jag lekte på soffan med Ella och en katt till.
Var det Esther jag lekte med?
Bara undrar..

 
Emelie

Emelie

8 juli 2010 18:47

Hej Jennifer!

Om mitt minne inte sviker mig så tror jag det var Ella och Elton. Ni får gärna komma förbi fler gånger om ni vill!

http://emmisibirier.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Jennifer

8 juli 2010 20:56

Jag ska försöka övertala pappa att följa med den 15:e, annars så kanske farmor vill titta på små kattungar.. Jag ska iallafall dit....!

 
Ingen bild

Emmie

8 juli 2010 21:29

Åh det var så härligt att få träffa Elmo och dig idag Emelie. Vi känner oss alltid så välkomna hos dig och vi uppskattar verkligen att du öppnar upp ditt hem för oss som, more or less, är främlingar så vi kan få stilla vårt sug efter Elmo en liten stund och få kloka råd från dig. Tack! Och vi ses nästa torsdag ;D

 
Ingen bild

tant B

9 juli 2010 21:06

Hej Emelie!

Jätteglad om jag får komma på torsdag och även nästa gång du har öppet hus.

Idag har det inhandlats lite till Ella, en slags bädd som hängs över elementen, en korg som jag skall sy klädsel med stoppningen till, bra transportbur som kan bäras i axelrem och några småsaker som jag tog på öppet köp för vill diskutera med dig först.

Vilken tur jag haft, som träffade dig och dina fina katter, även i zooaffären hade jag tur, en kvinna hjälpte mig väldigt mycket, fick en fin present till lilla Ella och massor med informationsbroschyrer.

Hittade den bärväskan man kan bära fram som vi pratade om, den var för småhundar och katt men såg inte säker ut så det blir inget köp.

Längtar till torsdag att få träffa dig och få kloka råd, träffa lilla Ella samt alla de andra fina katterna.

Med vänliga hälsningar
tant B

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se