Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

Summering av öppet hus-dagen

Av Emelie - 4 juli 2010 17:11

Det har varit en mycket trevlig dag idag med en massa kattsniffare och kattälskare "from all walks of life". Folk har kommit precis lagom utspritt under hela dagen, dessutom!


Varje gång jag träffar presumtiva kattungeköpare så slås jag av vilken tur jag har: Det är såna fantastiskt ansvarstagande och fina människor som kommer, och jag har aldrig någonsin behövt oroa mig för att någon inte skulle vara lämplig som kattägare (annat än allergirisken förstås, men den finns ju alltid där.)  


Vad gäller kattungarnas status, så finns det en kvinna som är väldigt intresserad av Ella. Hon kom hit först av alla idag. Hon ska hem och "provsniffa", men jag har lovat att hålla på Ella åt henne en vecka. Mormor G sa att "Ella kommer att få det väldigt bra hos henne", och det tror jag också.

 
ANNONS
 
Margita

Margita

4 juli 2010 17:43

Vad härligt det låter! Som du märkte kom jag aldrig - är helt däckad sen den varma dan igår så idag har jag bara tagit det lugnt och pulat här hemma....och tror att Alice är dräktig!!!....men vågar inte säga definitivt än!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

tant B

4 juli 2010 18:41

Hej Emelie och alla kattmänniskor och underbara katter i katteriet. :-)

Tack för jag fick besöka ert utmärkta testhem och all nyttig information som jag fick.
Ingen allergi ännu och på torsdag skall sovsniffen göras.

Med vänliga hälsningar

tanten B

 
Ingen bild

Ingela

4 juli 2010 20:35

Hej Emelie! Jag gläds med dig över att det blev ett lyckat öppet hus. Det är du väl värd att det är seriösa intressenter av dina kattungar. Jag tänker på ditt stora engagemang och ansvar du tar för dina stora och små katter. Det hedrar dig. Hälsa mormor G. Hälsningar till er alla. från Ingela på vandring

 
Jenny

Jenny

5 juli 2010 14:10

Vi hade det jättetrevligt, Johan och jag, och kommer jättegärna tillbaka för att hälsa på nästa kull i höst för att provsniffa lite till.
Om allt fungerar med min allergi och vi bestämmer oss för att köpa en så kommer vi höra av oss till dig först och främst, det är ett löfte! :)

Jenny

http://www.facebook.com/profile.php?id=637397160

 
Ingen bild

Tant B

7 juli 2010 04:25

God morgon Emelie!

Har sovsniffat i natt, ingen allergi. Är så glad, hör av mig till dig under dagen.

Med vänliga hälsningar från lycklig
tant B

 
Emelie

Emelie

7 juli 2010 12:16

Hej Tant B!

Vad roligt att höra att det har gått bra! Ring mig!

/Emelie

http://emmisibirier.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se