Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

Elton blir Lilla Los kisse!

Av Emelie - 30 juni 2010 21:53

  

Idag har vi fattat ett radikalt beslut: Lilla Los och min favoritkisse Elton ska inte flytta till någon fodervärd, utan han ska stanna här och bli Lilla Los stanna-hemma-katt. Det blir första gången som Lilla Lo får behålla en favoritkattunge här hemma, och första gången som jag håller avelshane i lägenheten. Det ska bli en spännande erfarenhet!     Blir han riktigt besvärlig ska han kastreras, men han får ändå bo kvar här resten av livet och vara Lotjejens "egen" gosegris! Det innebär förstås också att det blir en fertil kisse mindre hemma, men så får det helt enkelt bli. Jag kommer troligtvis att trappa ner på uppfödningen i vilket fall som helst när jag får ett jobb.


Förhoppningen är att Elton ska få kullar med Lucida och Cornelia och så kanske jag lånar ut honom till någon passande hona. Och hur blir det med Lisen? Ja, troligen får vi väl kastrera henne efter den här kullen, även om det tar emot... (Så att det inte händer en olycka och Lisen parar sig med sin egen son....  )


Det känns lite tråkigt att inte kunna behålla någon hona efter Lisen, eftersom hon har så fina egenskaper, men då blir det desto viktigare att Esther får gå i avel i stället. Kanske jag skulle behålla Esther också, hos fodervärd? Eller dela henne med någon annan uppfödare? Ja, så där håller jag på och funderar....

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina och *Sibben Dylan

1 juli 2010 01:02

Grattis till Elton "Lilla Lo :)

 
Margita

Margita

1 juli 2010 09:47

Vilket bra beslut!! Elton är så fin och Agnes suktar efter honom, kan jag ana ;)Tänk, Agnes är sköldpaddsfärgad....:)
Grattis lilla Lo för din kisse!

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se