Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 19 juni 2010

Besviken

Av Emelie - 19 juni 2010 23:44

Jag fick tips om ett jobb som jag verkligen var intresserad av. Dum som jag var så trodde jag att jag hade chans att få jobbet just för att jag kände en som jobbade där. Lade ner en massa tid på att skriva en riktigt bra ansökan och skickade iväg. Idag fick jag veta att de hade gett jobbet till någon annan och jag fick inte ens komma på intervju. På måndag ska jag börja den där söka-jobbkursen, och jag känner på mig att den kommer att leda till ännu fler besvikelser. Jag känner mig som värsta losern.   

 
ANNONS
 
Ann-Katrin Andréasson

Ann-Katrin Andréasson

20 juni 2010 07:47

Du är en klok tjej med mycket tankar och planer! Ruska av dig det tunga! Du kommer att hitta ditt drömjobb! Du gjorde en bra ansökan den kan du säkert använda till nästa spännande jobb!

Kram

http://laghamrapionen.bloggplatsen.se

 
Margita

Margita

20 juni 2010 12:17

Håller med Ann-Katrin.

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

20 juni 2010 20:13

Jag håller också med.
Just "ditt" blivande jobb har bara inte visat sig för dig än - fast visst sjutton är det segt att vänta och hoppas!?!
Och visst sänker det ens självförtroende när man inte kom till intervju, men om ett företag får för många sökanden så är det ju inte säkert att de väljer helt rätt alltid.
De måste ju göra ett urval och du får tänka att det är DE som förlorade chansen att få DIG! Inte tvärtom!

http://stampel-hamstern.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se