Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 26 maj 2010

Tack kära läsare!

Av Emelie - 26 maj 2010 16:28

Tack alla ni som har skrivit uppmuntrande kommentarer!  


Idag har jag tagit reda på mer om vad som gäller om det här med Lyftplatser. Just den Lyft-platsen som jag ska gå innebär att jag först ska vara med på en sorts söka-jobb-och-kartlägga-förutsättningar-utbildning på Eductus i fem veckor. Som tur är så är det bara 3 timmar om dagen, så det ska jag nog klara av. Sedan, tack och lov, så får jag ta 20 dagar ledigt innan jag börjar på min praktikplats, som kommer att vara inom Göteborgs kommun. Man blir tilldelad en plats, men man får önska vart man vill komma, och de kollar lite så att praktikplatsen ska passa ihop med personen. Sammanlagt pågår alltihop i 6 månader. Jag tycker att det verkar helt okej. Har alltid sagt att jag helst vill jobba inom den offentliga sektorn, så om jag bara får vettiga arbetskamrater så ska det nog gå bra.


Jag och H kan ta ledigt i skift i sommar så att Loflickan inte behöver gå så mycket på fritids.


Det där med Högsbokyrkan verkar så osäkert än så länge, så jag tror nog att jag kommer att att skippa det.


Men jag vidhåller att Arbetsförmedlingen kunde ha skött detta på ett mycket bättre sätt. Att bara skicka iväg ett brev så där utan förklaring känns väldigt oproffsigt. Enligt kvinnan på Eductus som jag ringde till så var det egentligen meningen att vi skulle ha fått med information med brevet. Jag tror faktiskt att jag skulle ha kunnat sköta det där Arbetsförmedlingsjobbet bättre (men de är kanske överbelastade med arbete, vad vet jag). Sökte förresten jobb som Arbetsförmedlare för ett tag sedan, men fick det inte. De hade fått in över 800 ansökningar....

 
ANNONS
 
Margita

Margita

26 maj 2010 16:52

Men vad skönt!! Då verkar det ordna sig till det bästa i alla fall! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

MariaK

26 maj 2010 23:16

Arbetsförmedlingen är väl sällan särskilt smidiga, enligt min uppfattning:-(
Skönt ändå att det verkar lösa sig på ett OK sätt.
kram

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

27 maj 2010 05:51

Härligt att det ändå verkar bli rätt bra!
Och nu lycka till med ungarna, nu kommer de snart :-)!

http://laghamrapionen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se