Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Den mest efterlängtade kullen!

Av Emelie - 23 maj 2010 10:52

Det är flera som väntar på längtanskullen. Jag hoppas att alla som väntar och längtar ska få möjlighet att köpa en liten kisse ur kullen som passar dem som hand i handske! Antagligen får det bli så att de som väntat längst får välja först. Fast jag ska ju behålla en hona hos fodervärd också, och jag måste se hur honorna (om det blir flera) utvecklas för att kunna välja den mest lämpade. Hoppas att det blir minst en hona i kullen! Och skulle det inte bli så att alla hittar rätt kisse så är det ju inte så lång tid tills Amandas kull kommer! Amanda ska förresten HCM-testas i morgon.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helena Astgård

23 maj 2010 18:32

Hoppas vi är några av dem som väntat längst då... ;) Det var väldigt kul att springa på er idag! Vi ses snart igen, för även om vi inte får någon liten unge denna gången så vill vi väldigt gärna hälsa på dem när de är stora nog för besök.
Kram på er!

 
Emelie

Emelie

23 maj 2010 19:22

Hej Helena!

Du kan vara lugn, för du får välja först (efter mig alltså)! Så jag hoppas verkligen att du och familjen hittar er lilla favorit!

http://emmisibirier.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helena Astgård

23 maj 2010 21:17

Åh, så kul!! Så spännande det ska bli! :))
Måsågott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se