Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie - 1 april 2010 12:39

Nu tar Pawpedskursen ett påskuppehåll och jag är sååå besviken! Jag älskar verkligen den här kursen och vill bara lära mig mer och mer! Ska anmäla mig till 3-an på en gång sedan!


Vi har fått svara på en massa frågor om hur många katter vi vill ha, och hur ofta de ska paras för att må bra osv. Resultatet blev, till min stora förvåning, att 4 av mina katter per år måste byta ägare och 4 nya måste behållas/köpas för att jag inte ska få för många katter hemma och att matematiken ska gå ihop! När det gäller fodervärdskatterna så är det ju lätt, för då bor de bara kvar hos fodervärden. Men när det gäller mina hemmavarande katter så är det jobbigare med omplaceringen. Men om det ska gå ihop och jag vill fortsätta föda upp katter så funkar det inte att behålla kastrater, så är det bara. Det var väldigt tänkvärda siffror, tål att begrundas...

ANNONS

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se