Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 12 april 2010

Till alla som har köpt katt av mig!

Av Emelie - 12 april 2010 12:10

Jag har nu uppdaterat och utökat häftet som jag ger alla kattköpare, och döpt om det till Kattmanualen. Om du vill ha den senaste versionen, så kan du bara kontakta mig, så skickar jag den till dig i mailform.

 
ANNONS
 
sbm

sbm

12 april 2010 12:49

fin fin blogg! :)
kan du kolla min blogg / hemsida.
jag skriver om tips och knepp om innetextil.
finns också saker du kan köpa,just nu finns det nog bara en grej.men kommer komma mer!jätte fina tyg tavlor!,ja du kan ju kolla,så lovar jag att du fattar.

skulle var kul om du földe min blogg/hemsida !

http://innetextil.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Katarina och *Sibben Dylan

12 april 2010 13:04

Ja tack :D tar gärna en uppdaterad kattmanual. Foton kommer, men just nu är Herr Dylan inte så mycket för att poozera ;) Han vill helst bara var ute och spatsera i naturen.
Krama

 
Margita

Margita

12 april 2010 20:18

Ja Emelie, jag har funderat mycket på det där med omplacering och jag har nog kommit fram till samma slutsats som du. Det som intresserar mig mest (just nu i alla fall) det är avel. Får se om jag känner likadant efter min första kull? :) Men Algot och Agnes kommer jag aldrig att kunna lämna bort.
Jag får förresten ett besök till i helgen från en allergifamilj. Hoppas det går bättre för denna familjen!
Har också börjat på en liten broschyr som jag tänkte ge till mina kattungeköpare....roligt! Det är så mycket som är roligt med kattavel! Om jag hade råd skulle jag gärna skaffa mig en finsk lapphund av Pia också. Blev förälskad i de vackra lapphundarna! Då kan jag göra som Pia - ha både katt och hundavel! Hehehe....ojoj, vad jag vill!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Guro

Guro

13 april 2010 00:20

Jeg vil gjerne ha Kattmanualen på mail :)

http://www.sjakkmatts.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< April 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se