Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 29 mars 2010

Lucida löper

Av Emelie - 29 mars 2010 13:00

  

Lucida går omkring och löper nu. Om hon bara hade varit äldre, så hade vi kunnat para henne! (Jag längtar efter kattungar...) Hon löper väldigt tätt, så det får bli p-piller för henne också. Frågan är bara när jag ska börja med pillren, för jag vet aldrig hel säkert att hon inte löper....


För övrigt är vi förkylda här igen, och jag märker att de ständiga förkylningarna är den största boven för mig när det gäller att skapa bättre vanor. När jag är förkyld så tränar jag inte, lägger mig senare på kvällarna, och äter mer sötsaker, för att jag känner mig så eländig. Är det normalt att ha virusinfektioner flera gånger i månaden? 


Sen har jag också kommit på att något jobb behöver jag inte, för jag har ju redan ett jobb! I mina arbetsuppgifter ingår:


  • att vara hemma och ta emot sotaren och tvättmaskinsinstallatören m fl.
  • att hämta Lilla Lo i skolan varje dag.
  • att laga middag på vardagarna.
  • att svara i telefon dagtid.
  • att rensa katternas sandlådor.
  • att vara hemma med Lilla Lo när hon är sjuk.
  • att hjälpa till med Lilla Los läxor.
  • att tvätta kläder dagtid.


 
ANNONS
 
Margita

Margita

29 mars 2010 13:35

precis så har jag också funderat kring Alice! Jag tror hon är på väg att löpa för andra gången. Första gången började med att hon gick omkring och ropade några dar, sen övergick det mer och mer till ylanden samtidigt som hon började "krumbukta" sig och lägga undan svansen. Då var det ju inget tvivel. Men just den där rop-perioden är jag osäker på. Löper hon då? Och som sagt, det blir lite knivigt att veta när man ska börja med piller när de är så diffusa emellan varven som jag upplever att Alice är.

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Guro

Guro

29 mars 2010 17:25

Det er iallfall greit å ikke gi pillen når du er sikker på at hun løper, men vente til du er litt mer usikker :)
Når det gjelder forkjølelsene: Tar dere Omega3 kapsler/ flytende? og Multivitamin? Spiser dere mye frukt og grønt?
Jeg merker med meg selv at jeg blir mindre syk av å ta både Omega3 og multivitamin hver dag, og det er ikke farlig heller. Dessuten burde man drikke vann eller jus istedenfor brus og saft ;) ikke alltid lett men.. om man finner en middelvei... jeg spiser jo godteri hver dag selv...

http://www.sjakkmatts.com

 
Margita

Margita

29 mars 2010 17:45

Alice är född den 9 juni 2009 :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se