Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under februari 2010

Av Emelie - 7 februari 2010 20:56

Alltså, jag måste vara världens blödigaste kattuppfödare, men jag klarar inte att bada och föna mina katter inför en utställning. Jag mår bara dåligt när jag märker att de tycker det är obehagligt och så får jag flashbacks från stackars Evora som verkligen avskydde att bli badad. Jag vill inte göra mina katter illa. Jag och H har i alla fall precis badat Lucida (inte fönat, dock), men Cornelia anser jag inte behöver badas alls, tack och lov. I fortsättningen ska jag kanske bara ställa ut katter som inte behöver badas...

ANNONS
Av Emelie - 7 februari 2010 20:25

  

Det här är vackra Adelle, som är född 2008. Hon är jättegosig med sin stödhemsmatte och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Hon kan vara lite försiktig mot främlingar. Adelle är lite speciell för mig därför att jag har valt ut henne som en av mina försäkringsfadderkatter. Jag valde henne för att jag är så barnsligt förtjust i van-tecknade katter. Läs mer om henne och hur man blir försäkringsfadder på Kattkommando Syds hemsida!


  

Det här är min andra skyddsling, Stacy, som är född 2005 och van vid att vara utekatt. Hon bor i stödhem i Rödeby. Som försäkringsfadder till båda tjejerna betalar jag 122 kronor i månaden. Jag hoppas av hela mit hjärta att båda får ett permanent hem snart!

ANNONS
Av Emelie - 5 februari 2010 12:02

Som ett åtgärdspaket för bättre hälsa har jag börjat ta ett kosttillskott som heter kollodialt silver som ska döda virus och bakterier. Jag har även börjat träna varannan dag (styrketräning och bodypump). Idag ska jag inviga mina nya fina träningskläder.  

Av Emelie - 3 februari 2010 17:31

Idag, när jag skulle göra broccoligratäng, så hoppade Cornelia upp på arbetsbänken och började äta rå broccoli....

Av Emelie - 2 februari 2010 18:08

  

        

    

Jag säger bara det: vilken maffig katt! Kolla svansen!   Han är väldigt lik Beata Bebop, tycker jag, och förstås sin mamma Lisen. (Beata har också Lisen som mamma, men Yakov som pappa.) Katarina hälsar att Dylan nu väger runt fyra kilo. Inte dåligt för en junior!


Lördag den 13 februari ska jag, H, Lilla Lo och Katarina packa alla våra utställningsgrejer och bege oss till kulturhuset i Mölndal, där det blir kattutställning. Jag har tidigare varit på utställning där, och jag tyckte faktiskt att det var skönt att det var en lite mindre utställning så att man fick gå hem tidigare.   Välkomna att besöka oss, så får ni se Dylan, Lucida och Cornelia i verkligheten!

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se