Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

ME-Erbjudande!

Av Emelie - 25 februari 2010 09:45

Just nu kan du köpa Marja Entrichs underbara solstift med 50 kronors rabatt om du samtidigt köper en annan valfri ME-produkt. Solstiftet passar lika bra som antingen läppglans eller solskydd i ansiktet på vinter- eller sommarsemestern. Den doftar gott och ger massor av fukt till den känsliga ansiktshuden.


Apropå ME, så tipsade min kompis W om att bivaxkrämen går att använda som ansiktskräm nu på vintern, och det funkar jättebra; trots att krämen är ganska tjock så går den snabbt in i huden!


För er som inte känner till Marja Entrichs hudvårdsserie, så kan jag berätta att ME är baserad på 100% ingredienser från växtriket, och innehåller alltså inga mineraloljor. ME är ett svenskt företag och produkterna tillverkas i Finland. Alla produkter innehåller ljuvliga växtparfymer. De är inte testade på djur, vilket känns bra för en djurvän som jag! Jag kommer gärna hem till dig för en visning, förutsatt att du bor i Göteborgsområdet.


Beställ genom att maila mig på saga_emelie@hotmail.com!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

25 februari 2010 11:05

Jag har fått förfrågning från en fd granne som gärna vill gå på ME-visning! :-) Så jag tror jag kan få ihop ett nytt gäng snart - hur många var det du ville ha på en visning?

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se