Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 24 februari 2010

Hårdträning!

Av Emelie - 24 februari 2010 09:47

Mitt liv sedan jag började hårdträna ser ut så här:

 • Jag går omkring med konstant träningsvärk och darriga muskler.
 • Sömnen har ändrats: jag har lättare för att komma upp på morgonen, men ibland vaknar jag utan anledning på nätterna.
 • Jag dricker hinkvis med vatten.
 • Jag har lånat hem en träningstidning från gymet som jag läser noggrant.
 • Jag ska läsa en bok av den holistiska träningsgurun Paul Chek.
 • Jag har gjort ett nytt ambitiöst träningsprogram åt mig själv, så just nu känner jag inget behov av att träffa min PT (personliga tränare).
 • Jag tänker mer på vad jag äter och försöker laga nyttigare mat.
 • Träningskläderna ligger jämt i tvätten, så jag skulle behöva köpa ännu fler.  
 • H ska springa Göteborgsvarvet, så nu pratar vi mycket om träning på kvällarna: ett nytt gemensamt intresse. För att impa på H så svänger jag mig med buzz words som "funktionell träning" och "bar dips". H är rolig för han tror verkligen stenhårt på att fysisk träning är universalmedlet som botar allt. Och i mitt fall börjar jag faktiskt tro att det är sant!
 • Jag känner mig liksom...piggare!
 • Eftersom mycket tid går åt till träning så lägger jag mindre tid på sånt som jag gjorde innan, till exempel blogga.
 • Jag känner mig konstant lite drogad av endorfiner eller vad det nu är....
 • Jag har börjat klämma på och beundra mina egna muskler och fascineras av att de är så hårda.  
 • Jag har börjat drömma om att köpa snygga kläder i normalstorlekar.  
 • Mitt självförtroende känns mycket bättre och jag tror att min utstrålning har förändrats i positiv riktning.
 • Jag har inte varit förkyld en enda gång på tre veckor! Det är ett mirakel! (Men det beror inte på träningen utan på det kolloidala silvret.)
 
ANNONS
 
Ingen bild

Broder H

24 februari 2010 11:05

Keep up the good work :)

 
Ingen bild

Frida

24 februari 2010 15:29

Det bästa med träning är att det verkligen gör att man mår bättre och ger en massvis av energi!
Härligt att det går så bra !

kram Frida

 
Ingen bild

Helena Astgård

24 februari 2010 16:09

Så kul, Emelie! Själv börjar jag med PT nästa vecka och ska också få de där måbra-känslorna och köpa snygga kläder till sommaren! :) Kämpa på!! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se