Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

För utställningsnördar (och andra kattintresserade)

Av Emelie - 13 februari 2010 22:31

  

Bild på mina två duktiga tjejer!

  

Dylan blir bedömd av domaren Lene från Danmark. I bakgrunden skymtar Lucida.

  

Lucida under färgbestämningen.


Apopå Lucida:


Domaren som skulle färgbestämma Lucida ansåg att hon var en mycket ljus silver, dock INTE shaded. Däremot kunde han inte upptäcka något vitt på henne, så numera är hon en ns 24. Fast sedan glömde de att lämna färgändringssedeln till mig, så jag får väl maila och be dem skicka den eller nåt...


Så här står det på bedömningssedeln:


"Type: Excellent broadness in female kitten.

Head: Ex. cheeks, ex chin, good profile.

Eyes: Ex. size and shape.

Ears: Ex. size + placed.

Coat: Ex. quality, ex colours.

Tail: Ex.

Condition: Super show condition.

General impression: Sweet darling   " (ja, domaren har ritat ett hjärta!)


Självklart var det även många av besökarna som föll för Lucida! En av dessa, som gärna ville ha en kattunge efter Lucida, frågade vad en kattunge ligger på. Jag trodde först att de menade vad katterna brukar sova på, men de ville förstås veta priset....  

 
ANNONS
 
Guro

Guro

14 februari 2010 12:12

Så fin bedømning Lucida fikk :D Hun er jo fin! Men Cornelia er også fin, liker henne veldig godt, for hun minner meg om Alvina jenta mi :D

http://www.sjakkmatts.com

 
Ingen bild

Katarina

14 februari 2010 14:29

Här Kommer Dylan's resultat...

S* Miss Emmi's Dylan Dynamic
Från bedömningsprotokollet:

Type: Excellent broadness ad massive male.

Head: Ex. cheeks, ex chin, ex nose.

Eyes: Ex. size and shape.

Ears: Ex. size + placed.

Coat: Ex. quality

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se