Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 13 februari 2010

Vilket spektakel!!!

Av Emelie - 13 februari 2010 16:40

Nu är utställningen över, och det känns väldigt skönt! Det är en stressande situation att ställa ut, det är inget att hymla om, och jag har väl inte världens starkaste nerver....


Både Lucida, Cornelia och Dylan fick jättefina bedömningar: det var massor av lovord och bara excellent, men det räckte inte hela vägen till nominering den här gången, tyvärr. Men Cornelia fick sitt första CAC och Lucida och Dylan fick var sina Ex 1. Katarina gjorde ett fantastiskt jobb som ambassadör för min uppfödning och hon gick runt och pratade med alla som om hon inte hade gjort annat i hela sitt liv! Tack Katarina!


Dylan och Lucida skötte sig exemplariskt, medan Cornelia var lite stressad av situationen, dock inte så att det påverkade helhetsintrycket.


Anna-Marias sibiriska katt Minjas Juvel Smaragda gick det väldigt bra för: hon blev bästa vuxna sibir!


Jag fick trevligt kattbloggsbesök också: både Margita och Tina kom förbi och pratade en stund!

  

Dylan Dynamic fotad av Tina.

  

Lucida fotad av Tina.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

13 februari 2010 18:53

Tack själv Emelie för all hjälp, stöttning och support. Dina kattflickor skötte sig utmärkt och nya foto kommer till din blogg snart. Jättekul att träffa dina sibvänner och knyta nya kontakter... kanske jag har fått blodad tand... men först ska Dylan kastreras... Ha en skön söndag :D

 
Guro

Guro

13 februari 2010 20:33

gratulerer med fine resultater! :D send meg gjerne mail om hva som står på Lucidas bedømning! ble hun fargeendret forresten?

http://www.sjakkmatts.com

 
Tina

Tina

13 februari 2010 21:38

Hihi visst blev bilderna ganska bra? :D
Jag ska skicka bilderna på mailen i stort format imorgon! Det var jättekul att träffa dig och dina söta katter!

http://skatternas.blogg.se

 
Anna-Maria J

Anna-Maria J

19 februari 2010 12:44

Utställningens goding var Dylan! En riktig myspropp.
Han är så lik min Jasmin och även hennes son Heliodor litegrand. Han är ung så hans uttryck är fortfarande sött tycker jag. Då påminner han om min gamla huskatt Simon i ungdomens dar.
Hoppas han kommer på fler utställningar.

http://www.minjasjuvel.pixbox.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se