Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

Utställningspreparering

Av Emelie - 7 februari 2010 20:56

Alltså, jag måste vara världens blödigaste kattuppfödare, men jag klarar inte att bada och föna mina katter inför en utställning. Jag mår bara dåligt när jag märker att de tycker det är obehagligt och så får jag flashbacks från stackars Evora som verkligen avskydde att bli badad. Jag vill inte göra mina katter illa. Jag och H har i alla fall precis badat Lucida (inte fönat, dock), men Cornelia anser jag inte behöver badas alls, tack och lov. I fortsättningen ska jag kanske bara ställa ut katter som inte behöver badas...

 
ANNONS
 
pia km schröder

pia km schröder

7 februari 2010 21:12

jag vet precis vad du menar. Under många år höll jag mig med långhåriga hundar. En sommar ställde vi i Visby. Fyra hundar som rymde under min middagsstund, tog sig ner till Almedalens damm och lekte ankor under hela eftermiddagen......natten tillbringade jag på regementets herrdusch där jag med hjälp av en mini-fön skulle fluffa upp fyra ganska skitiga vovvar!
Titta in på min blogg så får du se

http://www.wesaborg.se

 
Guro

Guro

8 februari 2010 00:35

Du kan jo bruke en bra tørrsjampo, da slipper du å dusje og kan likevel stille ut. Det går vel iallfall på Lucida som er så lys, da syns ikke den hvite tørrsjampoen om noe sitter igjen.

http://www.sjakkmatts.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se