Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 7 februari 2010

Gör som jag - bli försäkringsfadder!

Av Emelie - 7 februari 2010 20:25

  

Det här är vackra Adelle, som är född 2008. Hon är jättegosig med sin stödhemsmatte och vill ha uppmärksamhet hela tiden. Hon kan vara lite försiktig mot främlingar. Adelle är lite speciell för mig därför att jag har valt ut henne som en av mina försäkringsfadderkatter. Jag valde henne för att jag är så barnsligt förtjust i van-tecknade katter. Läs mer om henne och hur man blir försäkringsfadder på Kattkommando Syds hemsida!


  

Det här är min andra skyddsling, Stacy, som är född 2005 och van vid att vara utekatt. Hon bor i stödhem i Rödeby. Som försäkringsfadder till båda tjejerna betalar jag 122 kronor i månaden. Jag hoppas av hela mit hjärta att båda får ett permanent hem snart!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

7 februari 2010 22:40

låter spännande och roligt o framför allt bra för katterna!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Tina

Tina

8 februari 2010 13:17

Två av mina tre fadderkatter har fått nya hem så deras försäkringar fördes snabbt och lätt över på två nya katter som behövde försäkringar :D Superbra!

Hoppas vi ses på utställningen.. Bara det att.. jag vet inte hur du ser ut! :$

http://kisen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se