Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Hälsning från Evora:

Av Emelie - 11 januari 2010 00:55

        

Evoras nya familj skriver: "Vi är jättelyckliga över att ha Evora hos oss. Inte minst husse som är allergisk, klappar henne gärna. Hon börjar få sina rutiner med viss mat, speciella sovställen och fjäderlek på kvällen. Hon älskar att bli borstad. I morgon firar vi hennes 3års dag. Vi fick äntligen skickat ett mail till Onofre med samma bilder som vi skickar till dig."

Min kommentar: Grattis på födelsedagen, Evora! Jag kan inte annat än bli lite nostalgisk över att du har flyttat, men jag tror egentligen att du trivs bättre i ett lite lugnare hem utan barn där du får ha husse och matte för dig själv.

 
ANNONS
 
Guro

Guro

11 januari 2010 08:36

Så lykkelig Evora virker i sitt nye hjem :D Hun har det nok bra der.
Alvina hilser til mammaen sin og sier gratulerer med dagen :)

http://www.sjakkmatts.com

 
Margita

Margita

11 januari 2010 14:27

Det är gott att se att hon har det bra! Katter är anpassbara! :-)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Sara N

11 januari 2010 16:31

Vad roligt att Evora har det bra! :)

 
Ingen bild

Anna-Maria J

12 januari 2010 19:51

Grattis till Evora som fyller 3 år!
Så fin hon är! Hon verkar ha det jättebra.

 
Ingen bild

Leons (Charlies) matte

12 januari 2010 21:07

Om du bara visste vad Leon är lik sin mamma. Lovar att skicka bilder snarast! Världens finaste katter, om jag får säga det själv =)

 
Dalatussan

Dalatussan

4 november 2011 18:08

Vi trodde att vi var ensamma om att ha en katthona vid namn Evora.

Häftigt att se att det finns fler :) Vackert namn ju!

http://dalatussan.bloggplatsen.se

Emelie

4 november 2011 19:29

"Min" Evora är importerad från en spansk uppfödare.Om jag minss rätt kommer namnet från en stad i Portugal.

 
Dalatussan

Dalatussan

5 november 2011 16:41

Vi döpte våran Evora efter bilen "Lotus Evora",
eller ja, det var väl karln som döpte na ;)
Sen blev det Elise efter bilen "Lotus Elise"

:)

http://dalatussan.bloggplatsen.se

Emelie

5 november 2011 16:54

Jaså, finns det bilar som heter Evora? Kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se