Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Jag hade verkligen, verkligen velat ha det där jobbet.....

Av Emelie - 30 december 2009 17:09

Jag känner mig ledsen och besviken för att jag inte fick jobbet. Det har alltid varit min högsta dröm att ha ett intressant arbete, så jag har svårt att komma över det här, fast jag försöker tänka positivt....Det känns som att någon har slagit mig hårt med en slägga. Jag skulle vilja slå dem tillbaka för att de inte fattar att jag faktiskt har något att komma med och att jag skulle kunna göra deras mossiga tidning till en inspirerande oas för alla kattintresserade. Hur ska man orka fortsätta tro att man kan få allt det goda man vill ha i livet när sånt här händer?  

 
ANNONS
 
Guro

Guro

30 december 2009 17:23

Uff, så kjedelig å høre. Jeg vet hvordan den følelsen er, man håper og håper, også får man det slaget i trynet. Det gjør noe med selvtilliten din når det skjer mange ganger....

http://www.sjakkmatts.com

 
Margita

Margita

30 december 2009 18:37

Men de verkar ju bara ha gått på "säkerhet" eftersom den som fick jobbet hade varit inom tidningsvärlden ganska många år? Du brinner ju för det här med katter och hade säkert lyft tidningen men det vågade inte de se! :-(
Så ser jag på det - snälla Emelie, fortsätt att tro på dig själv :-)
Din tid kommer! :-)

http://meab52.wordpress.com

 
Ingen bild

Catarina

30 december 2009 19:10

Så ytterst märkligt att du inte fick jobbet, jag kan inte tänka mig någon som är lämpligare som chefredaktör än vad du är. Du skriver så mycket intressanta artiklar om katter på din blogg.
Mitt förslag är att du öppnar en "nät-tidning" så att du kan ta betalt för dina upplysningar och din intressanta information om katter på nätet.
Kolla upp hur andra tidningar gör när de tar betalt. Jag lovar att jag skall prenumerera på din nättidning.
/Catarina

 
Ingen bild

Ann

31 december 2009 09:22

Det är väl självklart att dom tar en som är utbildad inom yrket och som har lång erfarenhet.
Att du sedan skriver att du vill slå dom och att tidningen är "mossig" säger ju mycket om dig som person.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se