Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 6 december 2009

Hälsning från Jasper (Diesel)!

Av Emelie - 6 december 2009 01:07

    

"Det går bara fint, vi börjar vänja oss vid massa vrål och skrik, haha. Han kan sitta i rummet bredvid och jama som tusan, som om det är synd om honom eller så, och när man kommer dit så är han helnöjd.
Han har inte börjat strila så det behöver du inte oroa dej över alls! Verkar som vi kommer klara oss utan det. Någon Feliway har vi inte skaffat, mamma har även sagt att så länge han bara gapar men inte strilar så klarar vi oss och kan överleva det.
Ja, jag såg detta, tänkte försöka fixa något riktigt maffigt kort på honom så man ser hur fin han har blivit. Han börjar faktiskt bli riktigt stor nu, 4,6kg vägde han igår och han är ca 7 månader nu =)
 
Angående en katt till så ar jag riktigt sugen på det! Men så här ser läget ut för att det ska bli aktuellt: Jag måste först flyttat hemifrån och skaffat mej en egen lägenhet, om jag lyckas med det innan så är en kattunge MYCKET intressant! Angående att ta en hona till avel så känner jag att det skulle vara riktigt kul, om inte annat, att ta en kull på henne, det jag känner mig osäker på där är om man hittar köpare, om katterna hamnar i bra familjer som bryr sig om dom och så vidare... så jag är fortfarande osäker på det men skulle inte vara omöjligt med en kull i alla fall som sagt =)
 
Kanske skulle vara bra om Diesel får mycket att göra, så han kanske lugnar ner sig lite så kanske det blir lättare att ta en kull till på honom i så fall =)
 
Och jag funderar på att komma och hälsa på dej och det nya tillskottet någon dag, mamma var hos sin kompis i veckan och hon var nära på att springa in och säga hej, men hade lite för lite tid."


Min kommentar apropå bilderna: Tror ni att Diesel kommer att få söta kattungar eller tror ni att han kommer att få söta kattungar?  

 
ANNONS
 
Angelica

Angelica

6 december 2009 05:04

Jag tror det blir JÄTTEsöta kattungar =)

http://missangi.blogspot.com

 
Ingen bild

Sara N

7 december 2009 14:37

Vilken stor och fluffig kille! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se