Miss Emmi's sibiriska katter

Alla inlägg under november 2009

Av Emelie - 26 november 2009 01:05

I USA finns det en sajt som heter Petfinder. Genom den kan man gå in och leta efter en katt att adoptera i det område där man bor. Tycker ni inte att vi borde ha en sån hemsida här i Sverige också? Då kan man bara fylla i sina uppgifter och sedan får man förslag på katter som passar ens önskemål. På det sättet blir det lättare för en människa att hitta sin nya kattvän.  

Av Emelie - 25 november 2009 00:06

Nu känns det som att det var väldigt länge sedan vi hade kattungar här hemma. Jag längtar så efter våra kommande kullar, men får nöja mig med att titta på bilder av våra tidigare kullar...

  

A-kullen

  

B-kullen

   

C-kullen

   

D-kullen


Jag vill pussa dem allihop!!!!!Skrattande 

Av Emelie - 24 november 2009 20:29

Jag läste idag "I've got catnips" blogg och förstod att hon är försäkringsfadder till tre katter inom Kattkommando Syd. Så nu har jag bestämt mig för att jag också ska bli försäkringsfadder, dock "bara" till två katter, men ändå. Här är mina två vackra skyddslingar:

 

  

Stacy (överst) och Adelle. Adelle har fått en kull med ljuvliga kattungar som nu har flyttat. Hon behöver snarast ett nytt hem, eftersom hon blir mobbad av de andra katterna i stödhemmet där hon bor. Stacy har fått flytta runt mycket, och skulle verkligen behöva ett tryggt permanent hem. Läs mer här. Stacy är blåtabby bicolor och Adelle är bruntigré van. Tjusiga kissar båda två. Önskar att jag hade flera hem och mycket pengar, så att jag kunde ha tre kissekatter i varje hem! (Men, då måste jag ju ha någon som bodde där och tog hand om katterna också. Tänkte inte på det....Får väl äga en massa lägenheter då och bara hyra ut till folk som kan tänka sig att ta hand om katterna i lägenheten.....Flört)



Av Emelie - 23 november 2009 23:57

Sara N gissade rätt, det var Delphie. Fredrik, Delphies husse, har plåtat.

  

En fantastisk bild, tycker jag! Skrattande

Av Emelie - 23 november 2009 23:50

"Förresten, en sak till: Coachen - finns han på arbetsförmedlingen och vad krävs i så fall att få tillgång till en sån person?"

 

Mitt svar: På Arbetsförmedlingens hemsida finns en lista med alla coacher. Vissa av dem jobbar på AF, vissa jobbar som konsulter på företag. Jag är inte 100% säker på vad som krävs, kanske ska man ha varit arbetslös en viss tid, men det kan du fråga dem. Du kan själv ta kontakt med någon av dem och känna dig för om de verkar vettiga utan att binda dig (det gjorde jag). Sedan ringer du bara din arbetsförmedlare och säger att du vill ha den coachen, så fixar arbetsförmedlaren det. Du får ha kontakt med din coach i 3 mån. Var noga med att välja en person som du verkligen känner förtroende för! Lycka till!

Av Emelie - 23 november 2009 23:46

Dags att anmäla sig till Göteborgs Raskattsklubbs utställning i Mölndals Folkets hus den 13 febuari! (Se till att inbetalningen görs den 1 december, så maximerar du chansen att komma med!) Jag har tänkt anmäla Lucida och Cornelia.Skrattande

Av Emelie - 23 november 2009 17:18

...fast vid närmare eftertanke så känner jag ett stort tvivel på om jag kan klara av att försörja mig som egen företagare. Kanske bättre att ha det som en "bisyssla", som det så fint heter? Tryggare ändå med ett "riktigt" jobb - på deltid.Obestämd Ja, som ni märker så är jag helförvirrad just nu. Får se vad coachen säger i morgon....

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du ställa frågor!

166 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Ovido - Quiz & Flashcards