Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Kul kundrespons!

Av Emelie - 22 november 2009 12:07

Yakovs matte Maria skriver:


"Det verkar som om jag inte tål min mascara Blinc längre...o det är ändå dax att byta. Ska man verkligen byta varannan var tredje månad..?! Hur som helst, det känns väldigt knäckande att inte kunna sminka mig, känner mig som en död sill...så det skulle vara fantastiskt om ME-mascaran hade funkat. Vad kostar den? Kan du i så fall skaffa den ganska snabbt?
Du, ska veta att jag är än så länge helnöjd med produkterna! Min hud verkar SUGA åt sig dem, som om ansiktet längtat efter dem hela sitt liv! Jag tror inte att jag inbillar mig - men huden verkar redan jämnare på nåt vis. Är detta sant - då är det fantastiskt ska du veta! Så kämpa på med ME-produkterna. Inget jag kan göra? Jag kanske inte vågar ta steget ut och sälja som du, men...tja, på annat vis stötta/hjälpa till?
Förresten min kompis Susanne, som var med hos mig, trodde du var mycket yngre, du skulle väl fylla 40 nu?, trodde du var mellan 30-35, så då måste väl ME-produkterna göra nytta!"
 
Min kommentar: Kul att Maria trivs med ME-produkterna, och hoppas att fler får upp ögonen för dem! Skrattande (Maria köpte rengöringskrämen, ansiktsvattnet och anti-wrinkle-krämen.)
  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se