Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Nu är det spikat: Jag ska börja sälja Marja Entrichs produkter!!!

Av Emelie - 22 oktober 2009 16:59

H har gett med sig och den första visningen är på gång: hemma hos Yackos matte! På söndag köper jag alla visningsprodukter och samtidigt ska jag på ett vitaminföredrag (Marja Entrich säljer även kosttillskott och makeup, men det som är mest känt är hudvårdsprodukterna).


Jag ser hela den här "Marja Entrich-grejen" som ett sätt att visa för mig själv att jag klarar av att gå ut i världen och åstadkomma något bra och stå på egna ben. Lite av en missionär känner jag mig som också, eftersom produkterna inte är testade på djur, och är 100% biologiska och biodynamiskt odlade. Bra både för hälsan, djuren och miljön! Dessutom håller de en väldigt hög kvalitet! Skrattande

  

 
ANNONS
 
Margita

Margita

22 oktober 2009 17:52

Vad glad jag blir för din skull Emelie! Det är ju som du säger tror jag, att det blir en chans för dig att visa att du " kan själv" ;-) Ofta är det just det, att hitta det man passar för, då blir det mesta mycket lättare. Heja dig!

http://www.meab52.wordpress.com

 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

22 oktober 2009 20:54

Lycka till och välkommen hem till mig i början av det nya året!

http://laghamrapionen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se