Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Dylan:

Av Emelie - 11 oktober 2009 11:26

"Det har nu gått drygt en vecka sedan Dylan hörde av sig...
 
Vad kan "jag" säga... min matte och husse har lärt sig att de är jag som BESTÄMMER. De är jätte läraktiga. De leker med mig, och när jag jamar hjärtskärande får jag skinka, kokt kyckling, rå köttfärs, rå rostbiff eller något annat som jag tycker om.
 
De är lite tjatiga med att jag skall komma när de ropar på mig... men för god "mat" kan jag väl komma, eller vad skulle du gjort...
 
Ytterdörren är sååå spännande...lyckade smita ut som hastigast när de skull lämna mig...kan du fatta att jag inte skulle få gå med??? Att var ensam är INTE ROLIGT... eller när matte sover när hon jobbat natt (och nu har hon jobbat nästan varje natt i drygt en vecka) så när jag känner mig ensam så "sjunger" jag för henne så hon släpper in mig i rummet. Men som tur är så är det nästan alltid någon hemma hos mig som  leker och "fjäskar"...
Jag kommer att bli e jätte duktig jägare... och är riktigt duktig på att fånga mina byten  Hittar hela tiden nya roliga saker i huset som jag kan "jaga".
 
Hallå, kan jag få ett par ord med i mailet Dylan??? Du är en väligt underbar "pooz" som spinner och gosar väldigt mycket... fast bara på dina villkor. Racar runt och vill vara med hella tiden... då menar jag HELA tiden. Tigger mat konstant fast du har torrisar serverat hela tiden... Bortskämd?!?! Oooo ja... men du är en ganska lydig pooz men ibland så glömmer du av att bordet, spisen och diskbänken är TABU! Här om morgonen tog Dylan ett sig dopp i toaletten!!! Humpfff lagom kul att vaknar av en våt katt i sängen kl 5 på morgonen  så nu mera är alla toalock nedfällda. Allt skall undersökas... och den nya leken är att klättra upp för mina ben... Det gör ont... fast han är för rolig för när han kommer upp på axeln skall det pussas mmm det är kärlek.
 
Harri och Dylan har sina regelbundna lekstunder och får han inte dem så blir sur och gör icke tillåtna saker, gissa vad??? Jo, upp på bord eller klösa på icke tillåtna ställen. Finns inget som kan få Harri att reagera så snabbt...
 
Sammanfattningsvis kan sägas att Dylan ÄGER (ungdomsuttryck)!!! Det är lika tråkigt att lämna honom som roligt att komma hem, med en katt som kommer rusande emot en och vill bli klappad och fjäskad med.
 
Mmm med andra ord har vi får en underbar kamrat i vårt liv so är så älskad. Tack Emelie!
 
Ps skickar med två foton när han var 14 v."

    

 
ANNONS
 
Siv

Siv

11 oktober 2009 11:32

Hej på er katter. Kolla gärna in hos mej. /Siv

http://knatten.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se