Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Om Domino:

Av Emelie - 30 september 2009 13:35

  

"Här är det bara bra! Ingen är allergisk, inte mer än vanligt i alla fall. Viggo tar sitt pappaansvar och tolererar t.o.m att lillen snuttar en liten stund ibland, medan pappa tvättar honom... En eller ett par gånger om dagen går det däremot så vilt till att lillen fräser. Men han växer bra och kommer väl snart att kunna försvara sig. ;)

Bilden tog jag för en stund sedan. Nu har lillen somnat i tvättkorgen och Viggo på mattan i tv-rummet. Vi måste förresten också hitta på ett nytt namn - han kan ju inte heta lillen hela livet... Domino är fint, men för långt. Peter vill inte gå med på Dodo (hm) och alla namn som börjar på Mino- eller Mi- låter tjejiga..."

Min kommentar: Tack och lov att det funkar med allergin!!!Glad Men vad snuttar Domino på? Flört Och vad tycker ni att Domino ska kallas för? Skriv kommentarer!Skrattande
 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

30 september 2009 14:47

Sicken sötnos, grattis!
Namn är alltid svårt men jag hade en katt som påminner om Domino när jag var liten hanhette Bus! Kort och bra! ;)

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Sara N

30 september 2009 15:04

En grundläggande lektion i biologi: Killar har också bröstvårtor. ;)
Har man så tjock och gosig mage som Viggo så går det dessutom lätt att suga på dem...men man får inte så mycket mat.

 
Margita

Margita

30 september 2009 18:07

Lillen vill kanske heta Vicke?
Eller det kanske låter för lika Viggo? ;-)
Eller varför inte Valter, Ville eller Valle? :-)

http://meab52.wordpress.com

 
Ingen bild

Katarina

30 september 2009 21:17

Silke är kort och fint... Domino är ju svart som Silke :)

 
Ingen bild

Malin

1 oktober 2009 07:42

Vill man ha ett namn på D, så tycker jag att han skall heta Dumle, enkelt och bra:O))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se