Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Jag är så barnsligt förtjust i dessa små hälsningar från katterna som jag sålt: ;-)

Av Emelie - 29 september 2009 14:10

     

"Lite "kort" från Dylan...


Jättekul med namnröstningen, många fina namnförslag. Visade dem för sonen A, men han vill ha något "häftigt"??? Föreslog även Pepsi men det dög inte heller. Här dricks det många lite Pepsi Max i veckan... men sonen sitter och spelar dataspel al á fatasy... Det säger allt... Ia vill att han skall heta Trötter... för enligt henne sover Dylan jämt (har jag inte märkt). Ia är helt inne på Disneynamn då vi har haft en Tiger (Tajger) och en Timon (Tims tusseltass). Fast jag börjar luta åt Dylan för han är nog en Dylan... det roliga är att han lyssnar på Dylan... och det är utan S... Hahahaaa men kärt barn har många namn...


Här kommer två foton som Ia har tagit... min sladd är fortfarande borta  men en vacker dag dyker den säkert upp. Så fler foton kommer att komma...


Tja... det är tur att det finns små hjälpredor...  vi håller på och river tapeter. Dylan tycker att det är jätte kul att raca igenom pappers högen, jaga hopknycklat papper... fram och tillbaka och upp och ner för trappan. Det är inte en katt vi ha här, utan en hund . Men det är fantasktiskt vad läraktig Dylan är... Skinkmetoden har fungerat långt över förväntan... ibl allt för väl... det blir mycket belöning. Men oj vad trött man blir av all denna aktivitet.


Har en prel vikt, ca 2.2 kg men han känns inte så tung. Pussas mycket och när det passar herrn så myser han och gosar runt, en riktig spinnmaskin... ljuvligt. Han har gjort oss alla så lyckliga.


Vilken fantastisk D-kull du fött upp Emelie, Grattis!"

 
ANNONS
 
Margita

Margita

29 september 2009 14:29

Jag blir också glad när jag läser det!! :-)

http://meab52.wordpress.com

 
Ingen bild

Marie

30 september 2009 11:47

Daisy är verkligen en fantastisk kattunge. Hon leker, äter, utforskar lägenheten och sover gott. Det är fantastiskt att se hur hon och Ben närmar sig varandra. Igår smög hon upp när Ben åt mat och idag smyger hon på hans svans :-D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - 15 december 2017 19:04


Nu har Filip och Felicia flyttat och allt är som vanligt igen här hemma. Elton och Cornelia tycker nog det är rätt skönt att vara ensamma katter igen, men för mig känns det lite tomt och jag kan inte låta bli att tänka att jag kanske skulle vilja bli...

Av Emelie - 13 december 2017 08:29

Ett av de största djurskyddsproblemen i Sverige är det stora antalet hemlösa katter som fryser och svälter, en situation som är helt ovärdig ett civiliserat samhälle. Vi har alltså för många katter och för få människor som vill ta hand om democh ge d...

Av Emelie - 9 december 2017 15:57


Felicia och Filip får nu vara tillsammans med våra egna katter i lägenheten, vilken funkar riktigt bra. Felicia har gjort jättestora framsteg och man märker att hon mår mycket bättre än innan, för hon har börjat leka lite med Filip och de sover ofta ...

Av Emelie - 4 december 2017 19:25

Idag har sötnosarna Freddi och Frei flyttat hem till A och W, och jag önskar den stort lycka till båda två! Det är alltid sorgligt när katter flyttar, men det känns tryggt att de kommer att få det bra i sitt nya hem. ...

Av Emelie - 30 november 2017 17:00

Nu har vi varit hos veterinären och det har visat sig under operationen att stackars Felicia har en inflammation i tarmen, så hon måste äta dietfoder. Vi vet ännu inte hur stor chansen är att hon blir helt återställd. Först misstänkte veterinären sju...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

165 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se