Miss Emmi's sibiriska katter

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

Yakov har blivit pappa för fjärde gången!!!

Av Emelie - 14 september 2009 21:38

Idag har jag haft den stora äran att få färg- och könsbestämma en kull med 4 dagar gamla sibirkattungar! Glad Och det var inte vilka kattungar som helst, utan Yakovs fjärde kull! Så här ser de små liven ut:   

Känner mig lite stolt över att jag nu kan vara "mentor" till andra uppfödare! Kullen visade sig bestå av fyra killar och en tjej. Alla är svart tigré utom två av killarna som är svart silver tigré (en av dem var mera tydligt silver än den andra. För säkerhets skull får vi väl säga att färgerna är preliminära.) Mamman till kullen, Lexi, är en mycket vacker och rastypisk sibir, så om det är någon som letar efter en katt för utställning, så skulle nog en kisse ur denna kull passa bra! Yakovs ungar har ju också enligt tidigare erfarenhet passat bra för allergiker. Tack Ann-Katrin för en jättetrevlig kväll! Glad Läs mer om kullen här!

 
ANNONS
 
Ann-Katrin

Ann-Katrin

14 september 2009 22:55

Tack själv Emelie! Det var jättetrevligt att du kom och en väldigt bra hjälp. Jag kommer och kikar på dina små kissar innan de flyttar!

http://laghamrapionen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emelie - Söndag 22 okt 13:37

Jag har ju gått omkring och längtat efter nya katter ett tag, troligen efter att jag la ner min kattuppfödning. Idag tog jag kontakt med Djurskyddet Norra Halland och erbjöd mig att vara jourhem åt en hemlös kattunge. Jag fick svar att ungen nu bor i...

Av Emelie - Måndag 9 okt 10:24


        I helgen var vi och hälsade på Otis Out Of This World, och han har blivit väldigt lik sin pappa Idefix och mycket rastypisk, även om jag tror han kommer bli ännu snyggare när han "vuxit till sig". Hans päls är tjock och kraftig med ett ...

Av Emelie - Tisdag 29 aug 17:56


Bella:       Bonita:       Benito:       Bianca:           ...

Av Emelie - Torsdag 10 aug 11:47


Kontakta henne på camilla.bjurlid@gmail.se vid intresse! ...

Av Emelie - Måndag 7 aug 17:48


Idag har Otis Out Of This World blivit veterinärbesiktigad och allt har gått bra. I morgon förs han och mamma Lova över till min kära fodervärd och då är min uppfödning avslutad. ...

Vem är jag?

Var med och rösta!

Hur brukar du göra med katten/katterna när du reser på semester?
 Jag tar oftast med mig katten
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor kvar i mitt hem)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katten bor kvar)
 Jag låter oftast en granne/vän/släkting ta hand om katten (katten bor hos kattvakten)
 Jag brukar oftast betala någon en skälig summa pengar för att ta hand om katten (katt hos kattvakt)
 Jag lämnar oftast in katten på ett kattpensionat

Kattkurser jag gått

   

        

     

Här kan du följa min blogg!

Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Blogkeen
Följ Miss Emmi's sibiriska katter med Bloglovin'

Här kan du ställa frågor!

164 besvarade frågor

Emmisibirier tidigare år!

Sök något i min blogg!

Läs kommentarer!

Saker jag skriver om!

Bloggkalender!

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Mina senaste inlägg!

Tidigare inlägg!

Massor av länkar!

Antal bloggläsare!

Skriv i min gästbok!

RSS-format!

Feedit

Happy Cat Kaoani

Bloggplatsen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se